top of page

Nosaltres

Grup Gepork produeix genètica porcina, distribueix productes zoosanitaris i accessoris per a petits i grans animals i ofereix serveis de bioseguretat.

Grup Gepork opera al mercat de la veterinària des de l'any 1979. Inicialment l'empresa va centrar la seva activitat en la inseminació artificial porcina, essent els introductors al nostre mercat.

 

La seva vocació per orientar-se al servei al client va fer que s'especialitzés en dues línies de negoci diferents: Gepork (1979), dedicada al sector ramader de grans animals, i Centauro (1992), orientada al servei de distribució de productes zoosanitaris per a clíniques veterinàries.

El tercer grau de diversificació va arribar amb la creació de la marca La Companyia (2004), enfocada a la distribució de productes i accessoris per a botigues especialitzades en animals de companyia.

 

Va ser el resultat d'ampliar la gamma de serveis la que va portar l'empresa a impulsar la línia Bionet (2005), amb tres àrees relacionades amb la bioseguretat: control de plagues, gestió de residus i laboratori d'anàlisi especialitzat.

bottom of page